At last, im moving to STOCKHOLM

Nu är snart allt packat och klart, har fått massa gåvor från familjen till boendet. Det sista blir klart imorgon, fan snart flyttar jag! Sjukt taggad är jag kan jag säga. Inte en dag försent fan.

Imorgon blir det packning och dubbelpass på gymet för att biffa det sista! Kommer bli en awesome dag fan

Lovely evning or?

Efter en seg dag som fan där man bara lyft röven när man ska röka och pissa så vart det en bra avslutning på skype! As glad och taggad kille inför flytten samt en hel fredag kväll med massa roligheter. Dock tänker jag inte lämna ut någon info om VAD eller med VEM det kommer vara, det återkommer vi helt enkelt med längre fram. 

Har börjat packa en del nu och lär fortsätta med det, men först ska man till Farmor och få lite saker utav henne till mitt nya boende + myspys där en hel dag! I just love my life at the moment



Snart bär det av emot STOCKHOLM

Hejsan!

Idag är det bara 4 dagar kvar tills det bär iväg och jag kunde inte längta mera! Då inleder vi det nya livet i STOCKHOLM och har inga planer på att återvända till jäkla Örebro. Vill bara packa ihop mina saker just nu och dra iväg redan nu, e så otålig.

Hoppa av skolan i måndags och fick jobb samt bostad i Stockholm, därför jag flyttar + att jag verkligen ogillar Örebro och en hel del människor här.

Så snart är man 08 bög och så långt ifrån alla Örebro bögar som jag har dampat ur på senaste tiden! Äntligen säger jag bara


RSS 2.0