Last day before holliday

Har lång lunch idag så bestämde mig för att dra hem till fillan och hjälpa henne med packningen! Det är nämligen så att inatt ska vi åka till POLEN med kyrkan och kolla in staden Krakow. Ska besöka koncentrations läger, salt gruva + diverse andra saker! Ska bli sjukt roligt!

Och gayboy fortsätter sitt singel liv och sökandet efter den rätta killen! Det e svårt att hitta någon som passar min krav och antalet manliga bögar e tyvärr en bristvara i gayvärlden. För många fjollor säger jag bara...


Perfect gay life?

Fick en förfrågan om varför just mitt liv är ser perfekta bög livet. Och den frågan är väldigt simpel, det är för att jag inte lever bland allt skit snack, skvaller eller ligger runt nu som alla andra bögar gör. Jag har tagit avstånd från bögar och har bara några få gay vänner (eftersom dom är som vanliga killar) så går det bra!

Det jag ville säga var bara, bög världen är ett hemskt ställe! Så till er som läser, HÅLL ER SÅ LÄNGT IFRÅN DEN SOM MÖJLIGT! För eran egen skull, innan ni är för indragna i massa skit som ni sen inte kommer ut ur...


Sista hemma kvällen

Denna lördag spenderas hemma i sängen med blandade känslor. För jag ska nämligen flytta till min pappa så med blandade känslor sitter jag hemma i min säng och försöker njuta av sista kvällen på landet. Men men, hemma kvällar e avkopplande, även om dom e sällsynta i mitt liv!


The return!

Hejsan!

Nu är det dags för en comeback för gayboy, nytt liv, nya tag! Inget e som det en gång var


RSS 2.0